jul 29 2021

Salen

Skrivet av i Böcker

Jag har läst:

Titel: Salen
Författre: Nina Källmodin, Willem Källmodin
Kategori: Barn / Ungdom / Spänning
Betyg: 3,5 av 5
Handling:

Harry tappade ficklampan medan vi kämpade för att komma ut från skolsalen. Strålen riktades mot tavlan. Kritan i luften ritade dit det sista, ett utropstecken. I en vid båge över tavlan stod det nu: SLÄPP UT MIG!
Bakom en bokhylla i skolbiblioteket upptäcker kompisarna Lo, Johanna och Harry en dörr som ingen visste fanns. När de väl får upp den hittar de en gammal övergiven skolsal. Men det som börjar som ett spännande mysterium blir snart allt läskigare när det blir tydligt att någon i salen försöker få kontakt med dem. Någon som inte längre lever …

Ingen kommentar

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna en kommentar!