maj 26 2021

Promenad

Skrivet av 21:52 i Årstider ( vår ), Bilder

I går fick kameran följa med ut. Jag vet inte, jag har varit dålig på att fota under våren. Kanske beror det, på att jag inte kan böja mig ner och sitta på rumpan eller stå på knäna när jag fotar. Ner tar jag mig, det är upp som är problemet. Då är det som att benen och balansen inte alls vill sammarbeta. Det är egentligen spännande att fotografera, ibland när jag går ut, så är jag rätt bestämd på VAD jag vill fotografera, men i går fick kameran bestämma det. Den ville fota fåglar och lite klorofyll.
Orkar inte heller ha runkeepern på, när jag går mina promenader nu. Det går inte fort, det tar längre tid än vad det gjorde innan jag blev sjuk.


Sommaren och björken.


Hunden.


Är lycklig att jag har det här, bara 10 min gångväg från där jag bor.


Jag kallar den för rödblära, men den heter säkert något annat.


Kabelekorna lyser gula.


Sädesärla.


Svanarna är på plats.

Ingen kommentar

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply