maj 02 2021

Trauman

Skrivet av i Anna , Sjuk , Sorg

Vissa dagar är det så svårt. Svårt att ta in och förstå, allt som jag har varit med om från november 2020 och fram till i dag. Ändå har jag inte upplevt det, eftersom jag inte var vid medvetandet och inte minns något från slutet på november och december 2020. Jag har bara fått höra och uppleva det genom andras minnen, tankar, känslor och ord. Jag vill minnas, känna och tänka mina egna minnen, känslor, tankar och ord. Men det kommer jag nog aldrig att få uppleva. Rädslan finns där hela tiden, rädslan och frustationen att tänk om jag inte blir bättre än vad jag är nu! Alla säger att jag är en kämpe. I dag känns det inte så. I dag känner jag mig rätt liten.

Kommentarer

2 Responses to “Trauman”

  1. Vonkison 02 maj 2021 at 21:40

    Det du varit med om är en sak man inte kan förstå om man inte själv varit där. Det är ofattbart allt du råkat ut för och ja, du är en kämpe men bara för att man är en kämpe behöver, och orkar, man inte vara stark varenda jäkla dag.
    ❤️❤️❤️

  2. Annaon 03 maj 2021 at 09:41

    Tack för din omtanke Vonkis! Ja, det har varit lite tufft. Rädslan om att jag kanske inte blir bättre än vad jag är nu. <3

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna en kommentar!