feb 05 2021

– Ett Foto I Timmen – Onsdagen den 4:e februari 2021

Published by at 12:17 under EFIT

Det var länge sedan, jag var med på en EFIT dag. Men jag har haft mina själ till det och uppehållet i bloggen. Orsaken, kan ni läsa HÄR. Och efter 3 års långt krig mot Försäkringskassan, så blev SEGERN MIN!!! Vill ni se fler EFIT dagar, eller prova göra en själv. Då kan ni gå in HÄR.


07.00 Drar upp persiennen, får snart besök av Hemtjänsten.


08.15 Frukost och medicin är intagen.


09.15 Det är bra med Hemtjänst 😀 De sköter om EFIT disken åt mig 😀 Men när jag fotar denna bild, så har hon redan gått.


10.15 Dags att byta stomipåse. Det röda till höger, är tjocktarmen.


11.15 Tar med mig Karl Oskar ut, för att få lite luft. Går inte fort och promenaderna blir inte långa.


12.15 Dagens lunch på Anna´s: Wok med strimlad lövbiff-.


13.15 Våran gata, är ute och får lite luft igen. Efter att ha legat instängd på ett sjukhus i över 2 månader, så är det ljuvligt! Det gick nämligen inte att öppna fönstrena, där jag låg.

Sedan vet jag inte riktigt vad som hände. Fick feber, orken och lusten tog slut. Lade mig på sängen och vilade och somnade.

6 responses so far

6 Responses to “– Ett Foto I Timmen – Onsdagen den 4:e februari 2021”

 1. Annika skriver:

  Hejsan, kikar in på din EFIT-dag

 2. Anni skriver:

  Nu läste jag ju ditt tidigare inlägg innan jag såg din dag, så jag är fortfarande lite skakis, men jag ville berätta att jag skrattade gott åt din kommentar hos mig eftersom jag inte fattade ett dugg av den! Luleå och hunk? Tänkte du på hockeyn och Lillhunken? Hmmm, så kan det ju ha varit. Mitt Djurgården mötte Skellefteå, så jag kopplade inte alls 😉

  Åter till din dag – är stomipåsen ett resultat efter operationerna? Har du någon prognos på om den ska kunna tas bort igen eller hur är läget nu? Hoppas verkligen att den där klåparen till gynekolog tas ur tjänst!

  Stor kram till dig!

 3. Anna skriver:

  Anni: Stomin räddade i stort sett mitt liv. Och den är en del av operationen. Det är tänkt att den ska tas bort, innan sommaren. Nä, Det jag syftade på, var att när jag låg på KAVA
  ( kirurgavdelningen ) i Sunderbyn, så jobbade det en HUNK där 😀
  Kram!

 4. Eva skriver:

  Tittar in på din dag. Läste ditt andra inlägg. Lider med dig. Usch vad du genomlidit. Önskar dig bättring!

 5. Vonkis skriver:

  Att du alls orkade vara med i torsdags är i min bok imponerande.
  Det är ju lite roligare (och vackrare) att gå när det är vitt av snö än lerigt och grått 🙂

 6. Anna skriver:

  Tack Vonkis: Blev ju inte hela dagen som jag orkade. Bara halva 😀

Leave a Reply