nov 05 2019

1 månad!

I går blev jag uppringd av en handläggare från Försäkringskassan. Blev så paff, att jag inte riktigt tog in det hon sa. Hörde bara att jag hade blivit beviljad sjukpenning från maj 2019 till juni 2019 på 100 %!!! En liten, pytte, micro seger!!! Hon sa att beloppet skulle betalas ut omgående ( när nu det är ).
I eftermiddags, ringde mitt ombud från LO / TCO Rättsskydd, för att meddela och informera mig detta. Hon var lika glad, eftersom FK:s beslut grundades på testet via arbetsterapeuten, samt TIPPA testet som jag gjorde i början på oktober och att min husläkare, hade molikylerat sönder läkarintyget! Detta beslut, skulle mitt ombud, skicka in till Kammarrätten, där vi är nu i en överklagan! Mitt ombud, sa att nu kan inte FK neka mig sjukpenning / sjukersättning längre, pga detta beslut!
Hurra!

2 Kommentarer so far

2 Kommetarer to “1 månad!”

  1. Annion 11 nov 2019 at 00:21

    Hurraaaa! Hoppas du får pengarna och din upprättelse snarast!

  2. Annaon 11 nov 2019 at 07:33

    Ja! De kom i fredags, de jag fick godkänt för nu. Bara hålla tummarna för det ärendet som är i Kammarrätten!

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna en kommentar!