okt 25 2019

Flyttat

Skrivet av i Hemma Hos

Ja, jag har inte flyttat i bemärkelse som att flytta och bytt bostad. Nej, fick för mig i går efter middagen, att jag ville möblera om. Men när man bor litet och det går bara att ha det på 2 sätt. Så blev det att jag böt plats på det vita skåpet, som micron stått på. Det fick flytta in i klädkammaren. Och byrån som stått där, fick flytta in i köket. Det blev bra! Nu har jag ett HELT eget tomt hörn att fylla med något! 😀

2 Kommentarer so far

2 Kommetarer to “Flyttat”

  1. susanneon 28 okt 2019 at 12:54

    De blev jätte bra visst är de kul och möblera om. själv kan jag inte göra de i mitt hus , Inte som jag vet att de blir bättre . men de är så bra som de är

  2. Annaon 28 okt 2019 at 20:28

    Tack! Ja det är jätte roligt! Tyvärr har jag det så litet, så det går inte att göra om på så många sätt.

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna en kommentar!