okt 19 2019

Krasch!

Skrivet av i Anna

I torsdags kraschade jag helt. Under onsdagen var magen så där lagom bubblig. Och under torsdagen likadant, samt att jag hade lite yrsel och kände lätt illa mående. Men jag körde på att jag är nog bara nervös inför anhörig samtalet, samt informationen med sjuksköterskan som vi skulle ha under torsdagen, ang min far. De har hittat 5 nya tumörer, nu i levern. Han har i grunden Melink Melnao samt Leukemi. I går ( fredag ), började första behandlingen.
Sedan, strax innan 2:a perioden i hockeyn skulle börja. Det bara kom! Utan vidare! Och pang, bara 38,5 graders feber. Feber hade jag hela dagen i går och även nu.
Tror mer att det inte var kräksjukan jag åkte på, utan allt som har varit med först att jag bröt axeln och sedan har jag inte velat acceptera eller ta in att pappa har blivit sämre. Hade varit lättare att göra det om, han var 96 eller så, nu är han bara 76.

Kommentarer

4 Responses to “Krasch!”

 1. Efwaon 19 okt 2019 at 11:40

  Hoppas att du snart mår bättre. Jobbigt när de anhöriga är sjuka. Ta hand om dig!

 2. Annaon 19 okt 2019 at 15:22

  Tack Efwa! Ja, det är mkt jobbigt. Sedan börjar det väl släppa alla spänningar kring axeln och allt med den.
  // Kram Anna

 3. susanneon 19 okt 2019 at 13:49

  Skönt de inte var kräksjukan de är så jobbigt när anhöriga blir sjuka de är mcýcket för kroppen att ta in. kramar fint du har de på din blogg

 4. Annaon 19 okt 2019 at 15:21

  Tack! Ja det var det! Skönt att vi får en sköterska som vi känt sedan hon var bebis 😀
  // Kram

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna en kommentar!