jul 03 2019

Ur Led

Skrivet av i Anna , Sjuk

Natten tisdag till onsdag, vaknade jag av att jag ramlade ur sängen. Söndag, hade jag så ont i min högra arm, att jag besökte akuten. Det visade sig att höger axel var ur led och att jag hade en fraktur. Har fått sova på ortopeden. I måndags fick jag åka till Sunderbysjukhus, där satte de axeln på plats under narkos. Frakturen ska läka själv. Ska ha armen i mitella i 10 dagar, får inte använda den. Typiskt att det är höger armen.

Kommentarer

3 Responses to “Ur Led”

 1. Mickeon 04 jul 2019 at 08:21

  Men huvva vad det ser ut.
  Hoppas det läker bra nu då.

 2. Annaon 05 jul 2019 at 10:10

  Ja det får vi hoppas att det gör.

 3. susanneon 05 jul 2019 at 10:10

  krya på dig hoppas de är bättre. Du får ta de lugnt när du sover

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna en kommentar!