maj 13 2019

Hotet

Skrivet av i Tv / bio / film

Jag har sett:
Titel: Hotet
Kategori: Spänning
Betyg: 3 av 5

Handling:
Lasse Brudell är ansvarig programmerare vid RFN, i Vidsel i Norrbotten. Han arbetar med det topphemliga datasystemet EWS till JAS 39 Gripen. Främmande agenter kidnappar Lasses familj för att komma åt den topphemliga mjukvaran. Plötsligt står många miljarder på spel och Lasse befinner sig i en mardrömslik situation.
Major Haglund, ledaren för ett militärt specialförband, kallas in för att höja säkerhetsrutinerna inför en demonstration av Gripen för utländska intressenter. Han verkar vara Lasses enda räddning och motvilligt börjar de samarbeta. Men det är inte bara deras olika temperament och personligheter som krockar. Haglund har också börjat misstänka Lasse för landsförräderi. Lasse tvingas nu välja mellan att bli spion och förråda sitt land eller förbli lojal och offra sin familj.

 

Ingen kommentar

Trackback URI | Comments RSS

Lämna gärna en kommentar!